Varför inte arbeta med städning för ett fastighetsbolag?

Visste du att du kan arbeta med städning för ett välkänt fastighetsbolag? HSB är ett välkänt fastighetsbolag med fastighetsbestånd i hela Sverige. HSB har ett dotterbolag, som erbjuder alla slags olika tjänster med bland annat olika former av städning, såsom hemstädning, storstädning, flyttstädning, men även enbart för fönstertvätt, kontorsstädning, klottersanering och säljer förbrukningsmaterial samtidigt. Det är ett städbpolag med många strängar på sin lyra, om man så säger. Arbetar du för ett sådant bolag, kan du arbeta med olika slags tjänster med andra ord.

Så varierad kan din arbetsdag vara

Arbetar du med städning som erbjuder olika slags städning kan du komma arbeta med allt från hemstädning, hos privatpersoner ena dagen, och med flyttstädning den andra. En annan dag kan du komma att arbeta med städning av ett företags kontor, eller med garagestädning. Du kan arbeta med balkongstädning den tredje dagen, eller enbart med golvvård. När du arbetar med golvvård lär du dig de olika materialen och hur de fungerar. Du lär dig de olika ytbehandlingsmedel som gör golvet finare och mer hållbart. En annan dag kanske du arbetar med mattvätt eller kanske utomhus med att sanera klotter.

Du rör dig över hela Stockholm

HSB:s dotterbolag som arbetar med städning arbetar i hela Stockholm, vilket innebär att du kommer att röra dig över hela Stockholm. Arbetar du hos privatpersoner får du ta dig ut till deras bostad. När du rör dig i deras bostad får du respektera deras privata egendom och skriva på sekretessavtal som gör att du inte får yppa information om deras egendom eller om de saker som du får reda på om deras privatliv. För kunderna är det mycket viktigt att deras personuppgifter inte röjs för en tredje person. De måste kunna lita på dem som de släpper in i sin bostad. Arbetar du på kontor är det samma sak även där. Råkar man se eller höra något som kan uppfattas som känslig företagsinformation får man inte heller då röja de uppgifterna till någon annan, inte mer än det som är viktigt för själva städningen.

Städningen äger inte bara rum för HSB

Även om städbolaget är ett städbolag inom fastighetsbolaget HSB, är det inte bara kunder för HSB, som du kommer att städa för. Deras utbud sträcker sig för alla slags kunder, både för privata kunder och för olika slags företag med det mesta som har med städning, förbrukningsmaterial, fönstertvätt, fasader och kontor att göra. Här kan du läsa mer om dem: stockholmstädning.se.

6 Mar 2019

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.