Blogg

RSS

Effektiv och prisvärd kontorsstädning i Helsingborg

5 Jun 2023

Att ha ett rent och välstädat kontor är viktigt för att skapa en trivsam arbetsmiljö och öka produktiviteten på jobbet. Men det kan vara svårt att hitta tid och energi för att utföra kontorsstädningen själv, speciellt om du redan har mycket att göra. Lösningen är att anlita en pålitlig städfirma för kontorsstädning i Helsingborg.

Fördelarna med att anlita en städfirma för kontorsstädning är många. Du slipper lägga tid och energi på städningen själv och istället fokusera på att utföra dina arbetsuppgifter. Dessutom är det en kostnadseffektiv lösning, eftersom du bara betalar för de tjänster du behöver och kan anpassa städningen efter dina specifika behov.

Så här fungerar en kontorsstädning i Helsingborg:

  • Boka en tid som passar dig och dina medarbetare för städningen.
  • Städfirman kommer till ditt kontor och medför all utrustning och rengöringsmedel som behövs.
  • De rengör alla ytor som behöver städas, inklusive skrivbord, golv, fönster, toaletter och pentry.
  • De plockar undan papper och andra föremål för att underlätta städningen.
  • När städningen är klar lämnar de kontoret i toppskick, redo för att du och dina medarbetare ska kunna arbeta i en ren och trivsam arbetsmiljö.

Fördelarna med att anlita en städfirma för kontorsstädning i Helsingborg är uppenbara. Du sparar tid och energi, ökar produktiviteten på jobbet och får en ren och trivsam arbetsmiljö. Dessutom kan du vara säker på att städningen utförs på ett professionellt sätt av kvalificerade och erfarna städproffs.

Så om du vill ha ett rent och välstädat kontor utan att behöva lägga tid och energi på städningen själv, kontakta en pålitlig städfirma för kontorsstädning i Helsingborg idag. De kommer att ge dig den hjälp du behöver för att hålla ditt kontor i toppskick, samtidigt som du sparar tid och pengar på att anlita deras tjänster.

Kontorsstädning i Malmö - Anlita professionella för en renare och effektivare arbetsplats

23 May 2023

Kontorsstädning i Malmö - Låt proffsen ta hand om det

Har du ett kontor som behöver rengöras men har ingen tid eller lust att göra det själv? Då kan du överlåta jobbet till professionella städfirmor som erbjuder kontorsstädning i Malmö. Låt oss berätta varför det är en bra idé.

Enklare arbetsdag med hjälp av kontorsstädning

En lång arbetsdag kan vara jobbig nog utan att du behöver tänka på städning. Att anlita en städfirma för kontorsstädning i Malmö kan göra din dag enklare och stressfri. Du kan slappna av, gå hem tidigare och göra det du faktiskt vill istället för att tänka på städning.

Professionella medarbetare för bättre rengöring

Medarbetare på städföretag är välutbildade och erfarna när det kommer till kontorsstädning. De har kunskap om att hitta smuts och damm även i de svåraste områdena som du kanske själv inte skulle tänka på. Med deras professionalism och expertis kan du lita på att ditt kontor blir rent och förblir det under en längre tid.

Mer effektivt arbete med en ren arbetsplats

En ren arbetsplats gör det lättare för dig och dina medarbetare att fokusera på det ni faktiskt ska göra, vilket leder till mer effektivt arbete. Detta kan i sin tur öka chanserna för en lönehöjning för dig och dina kollegor. Dessutom ger en ren arbetsplats en positiv upplevelse för besökare och kunder, vilket kan förbättra din affärsrelation med dem.

Garagestädning i Göteborg - Få hjälp med att hålla ditt garage rent och organiserat

17 May 2023

Är du trött på ett stökigt och smutsigt garage? Drömmer du om ett rent och organiserat utrymme där du kan förvara dina fordon och verktyg? Då kan det vara dags för en garagestädning i Göteborg.

Varför behöver man städa sitt garage?

Garaget är ofta ett utrymme som används flitigt, både för att förvara fordon och som förvaringsutrymme. Detta kan leda till att det blir stökigt och smutsigt. Att städa i ett garage kan vara tidskrävande och kräva mycket arbete, vilket kan vara en av anledningarna till att många undviker att göra det.

Fördelarna med en ren och organiserad garage

En av fördelarna med att ha ett rent och organiserat garage är att det skapar en mer behaglig miljö att vistas i. Det blir lättare att hitta det man söker efter och man slipper dra in smuts och grus från skorna när man går in och ut. Dessutom är det mer trivsamt för besökare att komma till ett rent och snyggt garage.

Stora ytor inom garagestädning

För att städa i ett garage behöver man rätt utrustning och kunskap. Det finns företag som specialiserar sig på att städa garage och parkeringsplatser, och som kan hjälpa dig att hålla ditt garage rent och organiserat. Dessa företag använder sig av städmaskiner och andra professionella verktyg för att säkerställa att golvet blir rent och fritt från smuts och grus.

Fördelarna med att anlita ett företag för garagestädning i Göteborg

Genom att anlita ett företag för garagestädning i Göteborg kan du vara säker på att arbetet görs på rätt sätt och med rätt verktyg. Detta kan spara dig tid och ansträngning, samtidigt som du får ett rent och snyggt garage att vistas i. Dessutom kan en professionell garagestädning hjälpa till att förlänga livslängden på dina fordon och verktyg, eftersom de inte blir utsatta för smuts och grus.

Högtrycksspolning i Stockholm löser proppar i rören

30 Nov 2022

Ett rent avlopp kan du få med hjälp av en effektiv högtrycksspolning i Stockholm. Metoden är skonsam och miljövänlig och löser upp stopp i avlopp och rör.

Om vattnet rinner undan långsamt i diskhon eller i handfaten kan det vara på väg att bli stopp i något rör. Samma sak gäller om du hör ett kluckande ljud eller känner en dålig lukt. Det är inte ovanligt att det blir stopp där eller i toaletten.

Även om de flesta vet att man inte ska spola ner vad som helst i avloppet görs det ändå i både kök och badrum. Det kan vara det mesta som bindor, leksaker, tvättlappar, skedar, hushållspapper och snusprillor. Samt mycket annat som inte har något att göra i ett avlopp. Smuts och fett samlas och kan bilda proppar i rören.

Vid högtrycksspolning används inga farliga kemikalier

I Stockholm finns det företag som är experter på högtrycksspolning. När de högtrycksspolar avlopp används inga skadliga kemikalier som kan skada rören eller miljön. Innan spolningen påbörjas filmas avloppet för att se vad som är problemet. Det säkerställs också att det är helt säkert att spola.

Ibland kan avloppsrören vara så gamla och dåliga att det inte går att högtrycksspola då risken finns att de går sönder. Tänk på att inte försöka lösa proppar på egen hand med farliga kemikalier. Det kan göra mer skada än nytta då starka och frätande medel kan göra så att rören vittrar sönder. Då kan du bli tvingad att byta ut rören helt och hållet. Ta hjälp med rengöring av dina rör från detta företag: www.högtrycksspolningstockholm.nu

Taggade på flyttstädning – vi finns i Solna

3 Aug 2022

Några som kan flyttstädning är en lokal städfirma i Solna. De erbjuder helhetslösningar när det gäller flyttstädning och lämnar garanti samt erbjuder rutavdrag.

Ni har fått nycklarna till den nya bostaden och nu är det bära som gäller. Möbel efter möbel och låda efter låda. Så sakteliga flyttas bohaget till den nya lyan i Solna och vid kvällningen är den gamla lägenheten äntligen tom.

Det är då det slår er, när era tankar är fokuserade på det nya boendet och allt ni vill fixa där, att ni har städningen av den gamla lägenheten kvar också. Men mitt i din djupa suck berättar din sambo att det finns en liten överraskning sparad till dig. Det har bokats flyttstädning och en lokal städfirma kommer fixa det.

De fixar flyttstädning när ni inte kan eller vill

Som rubriken lite fint antyder, så brukar de flesta inte vara så taggade på flyttstädning när det är dags att göra sig hemmastadd i det nya boendet. Oftast vill man bara börja dona i hemmet och lämna det gamla bakom sig. Som tur är så finns det i Solna de som gärna gör de jobben du inte vill göra. Som att flyttstäda.

Ta kontakt med en lokal städfirma och känn dig trygg med att lämna över städjobbet till någon som har detta som yrke och garanterat gör rent hus. Just garantin är bra att känna till också. Är man inte nöjd med resultatet så kontaktar man bara firma och de rättar till det. Man kan också med fördel använda rutavdraget.

Flyttfirma i Bromma hjälper dig effektivt

26 Jul 2022

När du ska flytta gör du så mycket du hinner och orkar. En flyttfirma i Bromma gör resterande jobb och transporterar dina tillhörigheter effektivt och säkert.

Du kan få hjälp både med att packa och att städa. Dessutom kan du ofta få möjlighet att hyra en plats i ett möbelmagasin, om du inte får plats med alla möbler när du ska flytta. Du har en service du kan lita på, och du gör så mycket eller så lite du vill själv. Det är tryggt att ha ett bestämt flyttdatum, då allt transporteras på en gång.

Riktiga flyttproffs har också all den utrustning som behövs, från bärselar till en riktigt rymlig och ändamålsenlig bil. Oavsett vilket väder det råkar vara den dag du ska flytta, kommer transporten att ske effektivt. Flyttgubbarna är vana och vet hur de ska göra för att få en smidig hantering.

Tryggt med en professionell flyttfirma

När du anlitar en flyttfirma är dina möbler i goda händer. Dina tillhörigheter transporteras i en täckt bil, och de hanteras varsamt och professionellt av yrkeskunnig personal. Transporten är försäkrad och du vet att bilen är avsedd just för flytt. Det är mer osäkert ifall du skulle få för dig att be vänner och bekanta om hjälp.

En flytt på proffsigt sätt går snabbt och effektivt. Ingen av dina bekanta behöver offra några lediga dagar, utan hela jobbet görs rationellt och snabbt på några timmar. Du kan också för det mesta beställa tilläggstjänster, som flyttkartonger, packning, uppackning, magasinering och städning.

Hjälp med asbestsanering i Stockholm

5 Jul 2022

Asbestsanering i Stockholm är något man alltid måste ta hjälp med. Det är förenat med livsfara att själv sanera sådant som asbest. Man behöver ha skydd.

Att arbeta med asbestsanering verkar inte vara det lättaste jobbet. Som tur är finns det de som gillar tanken på att dyka in i skyddskläder och hjälpa andra med detta. Det är dessa grabbar och tjejer som du ska anlita i stället för att göra det själv. De har kunskap om att hantera asbest.

Asbest är sedan länge förbjudet att använda vid de nya byggen som görs. Trots att det är farligt kan man se att det finns kvar i äldre byggnader. Kanske har du en sådan? En byggnad som härbärgerar en stor asbestsamling. Vill du bli av med den kan du få fin hjälp av några som jobbar med just sanering av asbest.

Asbestsanering i Stockholm görs av specialister

Ska du ta dig an ett projekt med att sanera någon byggnad du äger så är det smartast att anlita specialister på asbestsanering i Stockholm. Då vet du att det görs på rätt sätt, och att ingen som arbetar där får men eller skador av att jobba för att de varit utan skyddsutrustning.

Damm från asbest är farligt. Om det hamnar i kroppen kan det ge upphov till cancer. Det finkorniga dammet som frigörs när man sanerar har en tendens att sätta sig i din kropp och stanna där. För alltid. Det går liksom inte att få bort det. Det är därför proffs måste utföra en sanering.

Kontorsstäd - räddningen för stökiga kontor i Stockholm

9 May 2022

Kontorsstäd räddar er i Stockholm som stökat ned kontoret för mycket. Det är lätt hänt när ni jobbat mot deadline. Men ni kan inte hålla kundmöten i röran.

Ibland kan man undra vad det är för slarviga pellejönsar som jobbar på den här firman egentligen. De utför sitt arbete till perfektion, men de verkar inte ha någon som helst förmåga att hålla rent och snyggt omkring sig. Vad ska kunderna säga om de kliver in i den här röran? Tur att det finns en backup.

Vid extra viktiga möten kan det vara läge att boka in en extra kontorsstädning. Säkert har ni redan en firma som utför städningen på ert företag. Men ibland räcker det inte med en standardstädning. Särskilt inte om personalen jobbat hårt mot en deadline och lämnat efter sig en krigszon av burkar med energidryck, godispapper och kaffefläckar.

Kontorsstäd har sett allt i Stockholm

En viktig kund kan naturligtvis inte få se ert kontor i ett sådant tillstånd. Det kommer ge en helt felaktig bild av er verksamhet. Det finns nämligen risk för att kunden tror att ni kommer sköta era uppdrag lika slarvigt som ni sköter städningen på kontoret. Här måste städfirman kliva in och putsa till er image.

Och det gör de naturligtvis med glädje. Kontorsstäd i Stockholm kan innebära städning av lite vad som helst, så du kan vara trygg med att städfirman nog sett betydligt värre saker än ert deadline-kaos. Du skulle bara veta hur det ser ut på vissa kontor dagen efter en röjig AW. Låt detta företag sköta kontorsstädningen: www.kontorsstädstockholm.com

OVK-besiktning – ohållbart med dålig luft

7 May 2022

Dåligt ventilerad inomhusluft leder till besvär som huvudvärk och trötthet. Boka därför in en OVK-besiktning för att försäkra kvaliteten på din inomhusluft.

Du har ju egentligen aldrig haft problem med huvudvärk förr. Du har alltid varit skonad från migrän till exempel. Tränar gör du regelbundet och äter som du ska. Du får dina åtta timmars sömn varje natt. Du gör allting rätt. Ändå är det någonting som gör att du de senaste veckorna haft nästan en konstant huvudvärk på jobbet. Du har känt dig tröttare på kontoret än vad du egentligen någonsin känt dig tidigare. Det skulle kunna bero på luften i lokalen. En dåligt ventilerad fastighet där luften står stilla kan orsaka just sådana här bekymmer. Det är exakt därför som det ska göras en OVK-besiktning i lokalen. Regelbundet. OVK står för “obligatorisk ventilationskontroll”. Så det är med andra ord inte valfritt.

OVK-besiktning kan hitta källan till besvären

Men vem är det egentligen som ska se till att OVK-besiktningen blir gjord? Det yttersta ansvaret ligger på den som äger fastigheten. Nu innebär det inte att fastighetsägaren själv måste inspektera ventilationssystemet. Men han eller hon måste se till att boka in de som faktiskt har yrkeskompetensen för att göra det. För annars är risken stor att din huvudvärk aldrig kommer att försvinna. Och än värre är, ni kommer aldrig att hitta källan. Att behöva känna sig som att huvudet ska sprängas när man är på jobbet är naturligtvis helt ohållbart. Boka därför en OVK-besiktning direkt.

Fönsterputs med omsorg i Landskrona

19 Mar 2022

Det ställer höga krav på den som har hand om fönster i Landskrona, då salta vindar lämnar en tunn hinna på fönsterrutorna. Vill du ha perfekt putsade fönster underlättar professionell hjälp.

Havsluften är frisk och härlig men en utmaning för fasader och fönster. Vind och nederbörd för med sig salt från havet som sedan stelnar på glas och trä. Den som har tillbringat en dag på sjön och sedan slickar sig om läpparna vet hur salt det kan vara.

För att hålla fönstren rena krävs det därför extra omsorg och ett professionellt handlag. Företag som arbetar med fönsterputs i Landskrona vet hur de bäst ska ge glansen tillbaka till fönster och glasdörrar. Fönsterputsarna kan komma med den regelbundenhet som du själv bestämmer.

Fönsterputs - för rent glas både på insidan och utsidan

Fönster och entrédörrar av glas behöver en viss typ av skötsel men det finns också många glasrutor på insidan. I en bostad behöver du kanske bara putsa ett par gånger om året. I butiker och på kontor ställs det andra krav och det blir alltid fräschare om de rengörs och putsas ofta.

Genom att du hör av dig till ett företag som utför fönsterputs i Landskrona och lägger upp ett schema vet du att du får regelbunden rengöring av alla fönster. Man tvättar fönster på hög höjd, i bostäder och i butikslokaler på gatuplan. Har du beställt schemalagd fönstertvätt och vädret inte är det bästa så får du fönsterputsen en annan dag när vädret är mer gynnsamt för fönstertvätt.

Flyttstädning - så går du tillväga | Vi listar | Steg-för-steg guide

11 Mar 2022

Flyttstädning - så går du tillväga

Är det dags att flytta? Det är mycket man behöver tänka på i samband med en flytt. Det skall adressändras, barnen kanske behöver byta skola, du måste packa, och beställ en flyttfirma i Stockholm eller vart du nu skall flytta ifrån. Sedan skall det även städas. Vi har gjort en lista med sådant som du kan behöva tänka på när du flyttstädar så att den nya bostadsinnehavaren blir nöjd och du slipper att betala.

Tvätta fönstren

För att tvätta dina fönster behöver en trasa, microfiberduk, fönsterputs och en fönsterskrapa. Se till att du putsar alla sidorna av fönstren och öppnar dem och putsar även där ifall det är den sortens modell. Ta bort ränderna efter fönsterskrapan med en microfiberduk. Torka även av fönsterkarmen och fönsterbrädan.

Städa i vardagsrummet och i sovrummen

Till detta behöver du dammsugare, mopp och hink med rengöringsmedel, dammtrasa eller dammvippa som suger åt sig damm och vanlig trasa. Städa rummen uppifrån och ner. Börja med att torka av tak och väggar, använd dammtrasan. Våttorka om det behövs. Rengör dörrar, element och lister. Se till att städa bakom elementen. Avsluta med att dammsuga och våttorka golvet.

Flyttstäda badrum

I badrummet måste du vara mycket noggrann. Många slarvar med badrummet vilket leder till att de får betala en städfirma för att åka tillbaka och göra jobbet ordentligt. Du behöver rengöringsmedel, fönsterputs, städhandskar, tvättsvamp att skrubba med, toalettborste, hink och mopp. Även här skall du städa uppifrån och ner. Torka av tak och väggar. Gör rent handfat, badkar, dusch, toalett och badrumsskåp. Kolla runt och under badrumsinredningen för att se att det verkligen är rent. Putsa spegeln med fönsterputs. Avkalka duschhandtag, duschslang och blandare om det behövs och torka rent dem. Torka av element och vattenledningar. Rensa golvbrunnen och vattenlåset. Skrubba och skölj av golvet.

Storstäda köket

För att flyttstäda i köket behöver du en rengöringsspray som löser fett, trasor, städhandskar, dammsugare, trasor, mopp och hink. Gör rent kyl och frys genom att tömma dem och ta ut alla lösa element. Stäng av dem och avfrosta. Diska hyllor, lådor, etc. Torka rent inuti och utanpå. Städa även bakom kyl och frys. Lämna dörrarna öppna när du är klar.

Torka av tak och väggar. Rengör i skåp och på hyllor, börja först med att torka med en torr trasa för att få med dig fett och damm. Använd sedan en våt trasa med rengöringsmedel ifall ytorna tillåter det. Städa bakom element och bakom spis. Diska spisens galler och plåtar. Rengör spisens insida och utsidan. Torka av köksfläkten och byt eller diska fläktens filter. Diskmaskin skall också rengöras både invändigt och utvändigt.

Lycka till med flytten!

Inget att klaga på med kontorsstädning i Göteborg

19 Jan 2022

Vill du hålla en hög standard på ditt kontor? Hålla det rent och fint så det inte finns något att klaga på. Du får riktigt bra och prisvärd kontorsstädning i Göteborg, så skriv in dig redan idag.

Hur vill du ha det på morgonen när du går in på kontoret? Vill du mötas av ditt kontor med damm och smuts på, eller föredrar du ett rent och fint kontor? Många väljer det sista alternativet. Att ha det rent och fint omkring oss gör att man mår bättre och med det även får mer gjort. Men att själv stå och städa är inte så roligt. Som tur är finns det de som älskar städning och som gärna gör din städning åt dig. Behöver du hjälp med kontorsstädning i Göteborg så finns den att få. Passa på och ta en paus i arbetet, ta en härlig promenad i Hisingen, allt medan ditt kontor blir kliniskt rent.

Kontorsstädning där allt tas

Att ha en städfirma som kommer och städar hos en kan kännas som ren lyx. Det är också ganska lyxigt, men något många väljer att unna sig. Vill man unna sig något, då är detta verkligen ett bra förslag. Att ha det rent utan att behöva städa är som en dröm för många. De gör en noggrann städning av ditt kontor, de tar alla ställen de kommer åt. För att göra det enklare för dem kan man hålla undan på papper och liknande saker som är i vägen.

Trappstädning i Västerås - viktigt för allas trivsel

10 Nov 2021

För att alla boende ska trivas är det viktigt att det är rent och städat i trapphuset. För att inte de boende ska behöva städa själva kan man anlita någon för en trappstädning i Västerås.

Ni är flera som länge har varit så otroligt trötta på hur det ser ut i trapphuset. Ni bor åtta stycken familjer i ett hyreshus inne i stan. Städningen av trapphuset borde hyresvärden verkligen se över och ta hand om, men det händer liksom ingenting. Ni bestämmer er för att tillsammans skriva ett brev och ta upp detta problem. Ni får svar från er hyresvärd som lovar att bättra sig och ordna med någon som kan komma och ta hand om städningen av trapphuset. Redan veckan efter så händer det faktiskt. Det dyker upp en firma som städar och gör fint i hela trapphuset. Vilket lyft!

Städa trapphuset en gång i veckan

Att se till att det är rent och fräscht även i trapphuset är viktigt för det första intrycket. När det kommer gäster och besökare vill man inte behöva skämmas för hur ostädat och ofräscht det är. Men nu kan ni känna er stolta över er trappuppgång eftersom den kommer bli städad en gång varje vecka. Ännu oftare under vinterhalvåret. Ni trivs också bättre, ni som bor där, och kan sluta känna er äcklade över hur smutsigt och grisigt det är i trappen varje gång ni går där. Nu är det fritt från grus och smuts. Äntligen! Läs mer om trappstädning på denna hemsida: trappstädningvästerås.se

Rengöring av tak - så gör du

19 Oct 2021

Rengöring av tak är något som varje villaägare i Sverige borde göra till en årlig rutin. De allt mildare vintrarna gör att alger, mossa och exempelvis lavar frodas på ett mer påtagligt sätt. Detta gör att fukt binds och att det i sin tur kan leda till fuktsprängning då temperaturen väl sjunker. Att rengöra taket minimerar risken för detta och ger ett tak med en längre livslängd.

Rengöring av tak handlar heller inte om något större projekt. Det tar några timmar och det kan delas in i två olika delar: borstning och rengöring med hjälp av algtvätt. Det senare hittar du i en vanlig bygghandel. Att rengöra taket gör att taket dels får en längre livslängd, men dels också en vackrare utstrålning.

Taket spelar en stor roll för hur ett hus upplevs och har man ett tak som är fullt av mossa, gröna lavar eller alger så kommer det också att rinna över på övriga bostaden. Det finns estetiska argument till varför en rengöring av tak bör göras, likväl som det finns ekonomiska.

Så rengör du ditt tak

Det första steget handlar om att ta bort allt som ligger på taket i form av grenar, skräp och exempelvis barr. Detta gör du av den enkla anledningen att dessa saker kommer att påverka avrinningen av vatten från taket. Om man inte tar bort dem - ja, då kan vattnet börja rinna på fel sätt och leda till kostsamma fuktskador. Här kan du använda en vanlig kvast och sopa bort allt ytligt skräp. Var även noga med att rengöra stuprör och detta av exakt samma skäl.

Steg nummer två innebär att du använder algtvätt. Algtvätt tar effektivt bort alla alger och allt annat organiskt från taket, men utöver det så ger det även impregnerande effekt - och därmed också ett ökat, framtida skydd. Läs alltid instruktionerna innan användning. Normalt så handlar det om att sprida ut medlet, sopa ut det och sedan spola av med en vanlig vattenslang.

Högtryckstvätt då? Många husägare faller för frestelsen i att ta fram denna effektiva maskin i samband med allehanda rengöring. Vad gäller taket så gör man emellertid bäst i att låta tvätten stå kvar i garaget. Använder man den på takpannor så kan man skada ytbeläggningen och dessutom så kan det höga trycket få pannorna att ge vika och spricka. Undvik!

Ta hjälp av en takläggare i Stockholm

Taket är, till skillnad från andra områden på en villa, farligt att vistas på. För att rengöra ett tak så måste man sätta säkerheten i första rummet. Prio ett är att se till att det finns säkerhetslinor och att dessa är förankrade på ett säkert sätt. Ett fall kan innebära livsfara och det bör alltid tänkas både och och två gånger innan man ger sig upp på taket - i synnerhet då rengöring, som sagt, kommer att inkludera vatten och att det kan bli halt.

Man kan alltid anlita professionell hjälp och låta en takläggare i Stockholm sköta jobbet med rengöring. En takläggare i Stockholm har vanan och en annan fördel med detta beslut är att man också får en professionell översikt. Hur ser ditt tak ut egentligen? Kommer någonting att behöva göras i framtiden - och hur ser den estimerade livslängden ut? Genom att låta en professionell takläggare i Stockholm göra en besiktning i samband med rengöring av taket så kan man som husägare börja planera för framtiden och lägga undan en buffert för ett framtida byta av tak.

Göteborgs skinande rena trappstädning

30 Jul 2021

Är du nybliven fastighetsägare i Göteborg? Vill du anlita någon som tar hand om trappstädningen? Det är en klok tanke, för trapphuset är första intrycket i huset och blir lätt smutsigt.

Känslan av att äga ett flerfamiljshus i Göteborg kan vara svindlande och härlig på en och samma gång. Plötsligt är det du som ska se till att allt fungerar för de boende. Och hemmet är ju som alla vet, din borg. Troligen vill du att huset ska vara välmående och att allt ska vara rent och snyggt från fasad och ända ner i tvättstugan.

Då är trapphuset en av de viktigaste delarna. Ett parti i huset som är det första man ser som besökare, när man kommer in genom porten. Och även en del av huset som till och med kan vara förknippad med skaderisk, om den inte hålls torr och ren. Du behöver alltså satsa på en trappstädning i Göteborg som är av högsta och mest skinande rena klass. Trappstädning av högsta klass

Visst vill du ha en trappstädning av högsta klass? Men vad är det egentligen, och vad krävs av dig för att få det? Självklart ska du anlita en firma som är mycket duktiga på vad de gör. Och du kan lätt märka skillnaden mellan den bästa och den som är mindre bra. Men du måste även ge rätt förutsättningar för att städningen ska bli bra och hålla länge. Hela och rena ytskikt, samt boende som tar hänsyn, krävs för bästa trapphusstädningen!

← Äldre inlägg

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.