Utför trappstädning för en välkomnande miljö

Trapphuset är minst lika viktigt som resten av huset när det kommer till städning. Om det inte städas blir det snabbt en plats där smuts samlas som både sliter och ger ett tråkigt intryck.

Ett trapphus bör städas regelbundet på olika vis för att hålla det rent, snyggt och även för att minska på eventuellt slitage. Smuts, grus och annat sliter gärna på både golv och annan interiör om det får ligga för länge. Trapphus bör hållas rena och fräscha både för de som bor i byggnaden men såväl även för de besökare som kommer dit. Det skapar en välkomnande atmosfär om det är rent och städat i trapphuset. Hyr in ett företag som kommer och utför just er trappstädning i Malmö, om ni vill ha en bevarad trivsel i huset.

Bevara husets originalskick

Hur utförs då en vanlig trappstädning? Det kan innehålla en del olika sorters städning beroende på hur stort det är, hur många våningar och om det finns någon hiss i fastigheten eller inte. Åker de flesta boende hiss så blir inte trapporna lika smutsiga men då blir hissen istället ett område som behöver rengöras ofta. Grus och sten samlas gärna och kan orsaka repor och liknande på golv, vilket gör att man behöver sopa och göra rent dessa minst en gång i veckan. Detta för att behålla skicket på interiören. Många lägenhetshus har flera hundra år på nacken, vilket gör att man kanske vill bevara den känsla som kommer med huset.

17 Dec 2020

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.