Trappstädning i Västerås - viktigt för allas trivsel

För att alla boende ska trivas är det viktigt att det är rent och städat i trapphuset. För att inte de boende ska behöva städa själva kan man anlita någon för en trappstädning i Västerås.

Ni är flera som länge har varit så otroligt trötta på hur det ser ut i trapphuset. Ni bor åtta stycken familjer i ett hyreshus inne i stan. Städningen av trapphuset borde hyresvärden verkligen se över och ta hand om, men det händer liksom ingenting. Ni bestämmer er för att tillsammans skriva ett brev och ta upp detta problem. Ni får svar från er hyresvärd som lovar att bättra sig och ordna med någon som kan komma och ta hand om städningen av trapphuset. Redan veckan efter så händer det faktiskt. Det dyker upp en firma som städar och gör fint i hela trapphuset. Vilket lyft!

Städa trapphuset en gång i veckan

Att se till att det är rent och fräscht även i trapphuset är viktigt för det första intrycket. När det kommer gäster och besökare vill man inte behöva skämmas för hur ostädat och ofräscht det är. Men nu kan ni känna er stolta över er trappuppgång eftersom den kommer bli städad en gång varje vecka. Ännu oftare under vinterhalvåret. Ni trivs också bättre, ni som bor där, och kan sluta känna er äcklade över hur smutsigt och grisigt det är i trappen varje gång ni går där. Nu är det fritt från grus och smuts. Äntligen! Läs mer om trappstädning på denna hemsida: trappstädningvästerås.se

10 Nov 2021

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.