Så hittar du rätt städföretag att anlita

Tycker du att du inte hinner med den vardagliga veckostädningen? Du är inte på något sätt ensam om det. Just hemstädning seglade upp som den mest eftertraktade tjänst i det som man kallar för Rut-branschen. De flesta vill alltså få hemstädning gjord hemma hos sig. Det är ju så mycket annat som ska hinnas med. Särskilt för alla barnfamiljer är det hämtning, lämning på skola och dagis, mathandlande, matlagning, både egna och barnens fritidsaktiviteter, hur ska man dessutom hinna städa? För äldre människor är hemstädning det de inte orkar med, när orken och hälsan tryter.

Googla hemstädning i din ort

Om du inte har hört om något bra städföretag, kan du alltid googla "hemstädning" plus din ort där du bor. Då bör du få flera städföretag som arbetar i din hemort. Välj sedan ett av dem och ta kontakt. Be om en offert, och om referenser. När du har fått, säg fem, offerter och referenser, kan du sedan jämföra dem och sedan väljer du den som har bäst offerter och referenser. Be dem komma hem till dig och provstäda. Kom ihåg att alla hemstädningstjänster finns som Rut-avdrag, då får du ner priserna på din städning.

Välj ett städföretag med kollektivavtal

Är det ett seriöst städföretag bör de erbjuda sina anställda kollektivavtal. Då visar de att de är nogranna och seriösa. Ett städföretags viktigaste tillgång är företagets anställda. Då bör städföretaget satsa på dem. Städare som har trygga anställningar är beredda att göra ett bra jobb, så tror vi. Därför tycker vi att man ska endast anlita sådana som visar att de tar ansvar för sina anställda.

Välj någon med egen ansvarsförsäkring

Ett annat sätt att visa kunder att man är ett seriöst städföretag är att se till att man har egen ansvarsförsäkring och inte tänker att kunden ska stå för om något händer. Har ett städbolag egen ansvarsförsäkring, tar de eget ansvar och visar att de är medvetna om att en olycka händer så lätt. Många har också en nöjd-kund-garanti, vilket innebär att de inte nöjer sig med något anant än att deras kunder ska bli nöjda med städningen och att de heller inte nöjer sig innan deras kunder är nöjda.

Städföretag i Uppsala

Här kan vi rekommendera just detta städföretag, som uppfyller alla de kriterier som vi har satt upp för att arbeta som ett seriöst städföretag. Läs mer om dem här: flyttstädninguppsala.net. De har såväl hemstädning, storstädning, flyttstädning och annan städning.

28 Aug 2018

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.