Rent och snyggt hemma med hemstädning

Vem vill inte ha det rent och snyggt hemma? Tänk om man kunde anlita en städtjänst som gjorde det trista jobbet på ett effektivt och proffsigt sätt så att hemmet alltid var rent och fräscht.

Alla är inte intresserade av städning, det finns kanske roligare fritidsintressen? Hellre lite damm i hörnen än ett rent helvete? Nej, skämt åsido. Det är ju inte hälsosamt och ger ingen bra livskvalitet. Damm i hörnen kan bli ett rent helvete med exempelvis allergier och astma som följd. Men det finns roligare saker att tänka på än att damma, putsa och gå ut med soporna. Alla vill rädda miljön, men få – framför allt väldigt få tonåringar - känner sig kallade när det kommer till städning. Miljön hemma är väl minst lika viktig? Tänk om det kunde vara så enkelt att man kunde få det välstädat hemma när man behövde det?

rengör badrummet

Professionell städhjälp

Med RUT-avdraget är det fullt möjligt att få råd med prisvärd städhjälp alla de veckor som tiden inte räcker till för att få det städat och rent. Tänk om det dessutom fanns en städfirma som använde miljövänliga städprodukter som är effektiva och som städade på ett effektivt sätt utifrån en checklista. En städfirma som inte tycker att städning är tråkigt. Så skönt det vore att komma hem till ett nystädat, rent och fräscht hem efter en lång dag på jobbet och inte behöva dra fram dammsugaren eller gå ut med soporna.

Städsystem och kvalitetskontroll

Handen på hjärtat – när städades badrummet sist? Blev golvet i hallen skurat? Dammtorkades tavelramarna, lampskärmarna och dörrlisterna? Är det rent uppe på köksskåpen? När blev fönstren putsade? Med en professionell städhjälp finns det ett system, en checklista och kvalitetskontroll. Huset blir garanterat rent! Även småbarnsfamiljen kan behöva en avlastning ibland med städningen. Inte alla älskar den hypade trenden med städ-gurus och ”så städar du”-handböcker. Man kanske hellre lägger de pengarna på att verkligen få ett rent hus. Tid är ju också pengar och att få hjälp med städningen är inte lika tabubelagt längre. Det är fullt accepterat att betala en peng för ett rent och fräsch hem och en bättre miljö och livskvalitet. Sedan behöver ju svärmor inte få reda på att det inte är ni själva som får hemmet fräscht och skinande rent. Med andra ord – med lite miljövänlig och professionell hjälp kan städningen bli till ett rent nöje. Vi rekommenderar denna hemsida: https://www.hemstädningmalmö.com

23 Mar 2020

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.