När städat och fint blir din lyx i tillvaron

Känner du dig trött och sliten på fredag när du kommer hem från jobbet? Skulle du vilja ha det rent och snyggt hemma? Vill du ha det lika snyggt på kontoret på måndag morgon när veckan börjar?

Du sträcker på dig på måndag morgon och vet att veckan har startat. Du minns hur det var förr innan ni anlitat en städfirma - tungt, tråkigt och stundtals lite olustigt. Det är numera ingen ansträngning att gå till jobbet. Du vet att på kontoret är det rent och snyggt. Fruktkorgarna är framme och det är bara att sätta igång med dagens uppgifter. På lätta fötter gör du dig klar för en ny vecka. När du stänger dörren till ditt hem har du bestämt dig; idag skriver även du ett avtal med en städfirma. Varje dag när du slutar jobbet och beger dig hemåt kommer du att mötas av ett fint och rent hem. Medan du villande går till T-banan börjar du så smått fundera på vad du skulle kunna få utöver ordinarie städning. Livet leker. Det känns befriande och lättsamt. Som att ett ok lyfts från dina axlar. Att aldrig mer behöva snabba dig hem för att städa inför en date, fest eller tillställning. Det är frihet.

Vad en städfirma kan erbjuda dig

En städfirma har så mycket att erbjuda dig. Förr kanske det bara var städning men idag finns det mer på repertoaren. Utöver den vanliga vecko- eller dagstädningen finns det andra tjänster att åtnjuta. Dels storstädning närhelst det passar dig; kanske tycker du att det är lämpligt vid storhelger eller inför något som ska firas. Dels tjänster som du kanske inte i första hand förknippar med städning; vad sägs om strykning av kläder, sänglinne eller gardiner? Det stannar inte där. Tvätt kan beställas efter behov eller som ett återkommande inslag och - kanske det mest överraskande - likaså färsk frukt. Tänk dig en stor härlig fruktkorg en gång i veckan!

Ytterligare lite extra

Vill du ha maten du handlat online hämtad och inburen så kan det gå att beställa. Se till att fylla i RUT- avdrag så att priset bara blir hälften av det ursprungliga. Kanske vill du beställa städning av garaget eller trapporna i din fastighet, för att inte tala om flyttstädning. Kort sagt behöver du bara arbeta med det du älskar och är bra på, så sköter experterna städningen som de är bra på. Städfirmor levererar service med livskvalitet.

30 Jun 2020

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.