Inkludera en kontorsstädning i Solna i företagsbudgeten

Högkvalitativ och effektiv kontorsstädning i Solna erbjuds av flera städföretag idag. Städbranschen står för skräddarsydda tjänster och attraktiva priser. Hur väljer man rätt företag?

Företagsägare som har verksamheter med säte i Solna kan glädjas åt flera fördelar. Först och främst befinner de sig i Stockholm vilket ger många och olika möjligheter i flera områden. Kontorsstädning är bara ett av dem. Varje kontor behöver underhåll. Att ha ett städat kontor är ett måste då det är ansiktet som företaget visar sina besökare, kunder och intressenter. Det är upp till företaget själv att bestämma tidsintervallen för sin kontorsstädning i Solna beroende på dess storlek och specifika behov. Viktigt i det här fallet är att inte bara välja rätt städfirma utan även inkludera kostnaden för tjänsten i företagsbudgeten. Detta för att i förväg vara säker på att verksamheten har råd med den under en längre tid. Principen gäller för alla utomstående tjänster som företaget kommer att ha behov av. Kontorsmaterial, städtjänster, bokföringstjänster – allt detta ingår i den månatliga budgeten. Planera väl!

Håller städföretaget måttet?

Solna är en stor och utvecklad kommun i Stockholm. Där kan man enkelt hitta ett stort utbud av olika städföretag. Men håller de måttet? I de allra flesta fall – ja. Titta gärna på referenslistor innan du väljer en partner. Nätet kan vara en bra källa för olika synpunkter. Tyvärr märks det allt oftare att falska kommentarer publiceras. En personlig rekommendation från en bekant eller kollega är därför mer pålitlig i det här fallet. Konkurrensen inom städbranschen är stor och det är en orsak till att de flesta företag arbetar snabbt, levererar hög kvalité och är måna om alla sina kunder.

Prissättning och tjänster

Majoriteten av städföretagen erbjuder standardpaket där det ingår olika eftersökta städtjänster. Självklart, kan man även inkludera städmoment som inte figurerar i paketen och på det sättet få en skräddarsydd service. Vanligast erbjuds det dammsugning, dammtorkning, moppning, fönsterputs och rengöring av WC och badrum. Vidare finns det även städning av fikarum och trappuppgångar om behovet infinner sig. Prissättningen sker lite olika beroende på företag och uppdrag. Vissa tar betalt per timme medan andra per besök där alla tjänster är inkluderade. För de trognaste kunderna finns det många gånger intressanta erbjudanden antingen i form av prisavdrag eller via tillägg av tjänster som är kostnadsfria. För företag som gärna vill ha ett fast månatligt pris erbjuds ett sådant också. Branschen är dynamisk och präglas av hög konkurrens, därför kan kunderna vänta sig en förstklassig service och bra priser.

1 Apr 2020

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.