Hitta firmor som sköter fönsterputs i Åkersberga

Att hitta en firma som sköter fönsterputs bör inte vara så svårt om man bor i Åkersberga. Den största delen av firmorna man kan anlita ligger dock inte i Åkersberga. Istället har man fördel av närheten till Stockholm, där kanske landets största utbud av fönsterputsare finns. Men hur hittar men egentligen dessa firmor? Det finns flera sätt:

Håll utkik i vardagen

Ofta brukar fönsterputsare annonsera på lite mindre ställen som man kan se om man är uppmärksam. Håll utkik på lyktstolpar, vid centrumet i Åkersberga, firmabilar – ja, lite här och var kan man se marknadsföring från fönsterputsare i närheten. Om du ser ett företag annonsera så, tänk på dock att kolla upp dem innan du bestämmer dig för att anlita dem.

Ser du ett telefonnummer, var då inte rädd för att ringa och fråga om referenser från tidigare kunder. Gör en enkel sökning på nätet av firmanamnet också. Antingen direkt i mobilen, eller när du kommer hem.

”Fönsterputs Åkersberga” – en enkel sökning på nätet

De flesta som ska anlita en firma för att göra jobb i hemmet, använder sig nog av nätet för att hitta en som verkar bra. Det här är såklart ett mycket snabbt och effektivt sätt att scanna det utbud som kan göra jobb i ditt område. Tänk dock på att inte bara anlita den första firman vars hemsida du klickar in dig på. Håll utkik efter certifikat, behörigheter och försäkringar.

Ett annat tips är att söka på firma-namnet följt av till exempel ”omdömen”. På så vis bör du få fram flertalet recensioner och betyg från tidigare kunder. Är det ett nytt företag kanske du inte får upp något, och då kan det vara bättre att ringa. Skulle du vara den allra första kunden kan det naturligtvis bli svårt. Att höra eller läsa om andra kunder som varit nöjda med firman du planerar att anlita skänker såklart en hel del trygghet.

Hör runt med vänner

Om du bor i Åkersberga känner du säkert en hel del människor runt om i kommunen. Passa på att fråga vänner eller bekanta nere i butiken, vid busshållplatsen eller vid banken till exempel. Ett annat tillvägagångssätt, som sannolikt är mer effektivt, är att helt enkelt höra dig för på dina sociala medier.

Lägg upp en post där du efterfrågar fönsterputs i Åkersberga, och du kommer troligtvis få ganska många svar (antalet svar skiftar ju beroende på hur många vänner eller följare ditt konto har såklart).

Testa offertsidor

Offertsidor är ett smidigt sätt att snabbt få kontakt med firmor som är verksamma i din närhet. I Åkersberga, med närheten till Stockholm, är det många. Det finns flera olika offertsidor där ute – tänk på att välja en som samarbetar med firmor som tillhandahåller hushållsnära tjänster, eller tjänster i hemmet överlag.

På offertsidorna får du fylla i ett formulär där du beskriver vad du behöver hjälp med. Din beskrivning skickas sedan ut till ett antal firmor i närheten, som alla skickar en offert till dig. Nu är det bara att välja. Eller kanske förhandla lite?

10 Jan 2017

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.