Hemstädning i Stockholm är lönsamt

Efter att rut-avdraget infördes – där man alltså som privatperson kan dra av hushållsnära tjänster på sin skatt – så har man i Stockholm sett att allt fler personer också börjat använda sig av detta. Att kunna anlita ett företag i Stockholm för att sköta om sin hemstädning upplevs av många som en lyx som gör vardagen betydligt enklare. Detta är naturligt – städning tar en hel tid och en hel del kraft att genomföra och om man dessutom bor i Stockholm så är detta med anlitad hemstädning nästan som en skänk från ovan.

 I Stockholm är nämligen avstånden så pass stora att saker som att pendla till- och från jobbet tar en väldig tid i anspråk och att man därför – i många fall – inte har tid att sköta om städningen i sitt hem. Då är det bra att man alltså istället som boende i Stockholm kan lägga ut sin hemstädning på entreprenad och istället lägga sitt fokus på att få livspusslet att gå ihop. Detta med rut-avdraget har alltså inneburit en ökning bland antalet användare av hemstädning i Stockholm och detta har också medfört att antalet företag inom branschen också de har ökat ganska dramatiskt. Detta är naturligt och så fort en ny marknad – som hemstädning – öppnar sig – ja, då vill också fler ha en del av kakan.

Här är det dock inte bara av godo för kunderna som vill använda sig av hemstädning i Stockholm, för i takt med det ökade antalet av verksamma företag i branschen så har också kvaliteten på arbetet i fråga också en väldig variation. Det är alltså en väldigt stor risk att det företag man anlitar för hemstädning i Stockholm i själva verket visar sig vara en ren bluff som enbart är ute efter snabba pengar. Det här är naturligtvis ett gissel och som kund är det svårt att skilja på en bra och en dålig firma inom hemstädning innan det är för sent.

Att en bransch blir attraktiv på samma sätt som hemstädning har blivit i Stockholm kommer tyvärr alltid att innebära att oseriösa aktörer smyger sig in på marknaden och tyvärr är det svårt att göra någonting åt. Dock så finns det några knep som man som kund kan använda sig av för att minimera riskerna en smula.

Hur du som kund undviker att bli lurad på din hemstädning i Stockholm

Det bästa sättet – och egentligen det enda – att undvika att bli lurad på sin hemstädning i Stockholm och detta är att man hela tiden ber om referenser till tidigare kunder. Kontaktar du ett företag för hemstädning i Stockholm så måste du alltså be om nummer till de kunder som företaget i dagsläget har eller någon gång har haft.

Här ska man dock inte nöja sig – nej, du måste även ringa kunderna i fråga då det tyvärr visat sig att många företag lämnar falska uppgifter till personer de påstår sig ha genomfört en hemstädning hos. Svarar ingen i andra änden eller om företaget inte kan ge några referenser – ja, då är det bara att avstå att anlita dem för hemstädning i din bostad i Stockholm.

Mer info om hemstädning finns att hitta här: www.hemstädningbromma.se.

16 Mar 2017

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.