Fönsterputs med omsorg i Landskrona

Det ställer höga krav på den som har hand om fönster i Landskrona, då salta vindar lämnar en tunn hinna på fönsterrutorna. Vill du ha perfekt putsade fönster underlättar professionell hjälp.

Havsluften är frisk och härlig men en utmaning för fasader och fönster. Vind och nederbörd för med sig salt från havet som sedan stelnar på glas och trä. Den som har tillbringat en dag på sjön och sedan slickar sig om läpparna vet hur salt det kan vara.

För att hålla fönstren rena krävs det därför extra omsorg och ett professionellt handlag. Företag som arbetar med fönsterputs i Landskrona vet hur de bäst ska ge glansen tillbaka till fönster och glasdörrar. Fönsterputsarna kan komma med den regelbundenhet som du själv bestämmer.

Fönsterputs - för rent glas både på insidan och utsidan

Fönster och entrédörrar av glas behöver en viss typ av skötsel men det finns också många glasrutor på insidan. I en bostad behöver du kanske bara putsa ett par gånger om året. I butiker och på kontor ställs det andra krav och det blir alltid fräschare om de rengörs och putsas ofta.

Genom att du hör av dig till ett företag som utför fönsterputs i Landskrona och lägger upp ett schema vet du att du får regelbunden rengöring av alla fönster. Man tvättar fönster på hög höjd, i bostäder och i butikslokaler på gatuplan. Har du beställt schemalagd fönstertvätt och vädret inte är det bästa så får du fönsterputsen en annan dag när vädret är mer gynnsamt för fönstertvätt.

19 Mar 2022

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.