En trivsam miljö för alla

Man blir minst sagt trött när man kommer hem från jobbet och ser gårdagens disk som står och väntar. Det finns inget att skylla på heller, tiden fanns men den tiden ville vi lägga på annat.

Att bo med den man älskar är fantastiskt, men kan även vara väldigt jobbigt. Utöver den starka kärleken man delar, delar man även allt annat. Som till exempel hur man retar gallfeber på varandra. Oftast drar man jämnt, men det finns en del saker som kan få en att börja bråka. Till exempel hur städningen ska skötas, man tycker att man städar, men den andra är inte nöjd. Eller så känns det som om man hela tiden går och städar efter den andra. Bättre lösningar än såhär måste finnas.

Tid för varandra

Kärlek behöver inte börja med bråk och inte alla förhållanden har gräl. Även fast det såklart inte är fel att man bråkar, men finns det saker man kan göra för att undvika tjafs så bör man göra det. Är till exempel städningen något ni båda avskyr? Lämna då bort den. Ni kan få en komplett hemstädning i Stockholm. Det finns bra städbolag som gärna ställer upp och städar i ert hem. De gör det helt efter era önskemål. Vill ni endast att de ska ta ett rum gör de det. Nu slipper ni tjafsa om vem som ska städa och att det inte blir rent nog. För med deras hjälp kommer ni bli nöjda, de kommer inte lämna hemmet innan det är skinande rent.

8 May 2021

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.