Effektiv flyttstädning i Jönköping

När man ska flytta är det oftast brått, och det är därför en god idé att anlita en professionell städfirma för flyttstädning i Jönköping, så att att man sparar in på detta stressmoment.

Man vill lämna efter sig en skinande ren lägenhet när man flyttar. Det kan vara frestande att göra jobbet med flyttstädning i Jönköping själv för att spara pengar, men det är ingen bra idé. Dels gör proffs jobbet mycket snabbare och bättre och dels kan man utnyttja RUT-avdraget för en del av arbetskostnaden. Det finns riktlinjer från Mäklarsamfundet om vad som ska ingå i en flyttstädning, och när städfirman är klar med sitt jobb, vet du att städningen kommer att bli godkänd. Det besparar dig från onödig oro och du slipper garanterat att tänka på smulorna i skåpen eller avloppet under badkaret.

Proffs städar snabbt

Det som skulle ta dig ganska lång tid att gå igenom gör proffsen både smidigt och snabbt. Det är ju deras vanliga arbetsdag, och de har rutin på just detta. Kanske gillar du själv inte ens att städa till vardags, och när man flyttar är det så mycket annat man har att tänka på. Låt då yrkesfolk städa i de där utrymmena som är eftersatta. Rengöring av fläktar, bakom element, under badkar och bakom frysen är bara några moment av allt som måste vara klart efter en flyttstädning. Dessutom förväntas man hinna putsa alla fönster ordentligt. Det är absolut inget som är pinsamt med att lämna detta till andra, för de gillar sitt jobb och har det som daglig sysselsättning.

Glädjen över att packa upp

När du har lämnat tankarna på flyttstädningen, är det mycket roligare att ägna tiden åt den nya bostaden. Det är många lådor som ska packas upp, och det är med stor glädje man plockar i ordning på det nya stället. Att snabbt komma igång med vardagen efter en flytt är ofta nödvändigt, speciellt om man har skolbarn eller ska sköta ett jobb som man inte kan ta ledigt från. När man har fått in allt porslin i skåpet, grytorna är på plats och skafferi, kyl och frys är fyllda med matvaror, är det ändå ytterligare saker man ska göra. Lampor ska skruvas i, larmet ska installeras, man ska koppla in TV och man vill få möblerna på rätt plats. Då är det skönt att ha lämnat flyttstädningen bakom sig och kunna koncentrera sig på allt det nya istället.

3 Feb 2020

Välkommen

Här kan du läsa om hur du ska göra för att strukurera upp arbetet och spara tid.